Veronique е вашият дом за красота и здраве в сърцето на София, където ще откриете премиум естетични услуги без компромис в качеството. Ако търсите релаксираща атмосфера, в която центърът на внимание и грижа да бъдете ВИЕ, това е вашето място.

Във Veronique Aesthetic Practice ще Ви очаква Вероника Ивкова медицински козметик и магистър диетолог, която създава центъра, водена едновременно от любовта към красотата, и стремежа към прилагането на холистичен подход в работата си с цел постигане на хармонична визия, здраво тяло и вътрешен комфорт и баланс. Тя има богат опит в сферата на нутрициологията и изготвя хранителни планове, които в съчетание с подходящите за индивидуалните нужди на всеки клиент естетични процедури, водят до желаните реаултати.

Във Veronique ще откриете:

– апаратът без аналог icoone – единственото устройство с патентована Roboderm® технология, която стимулира съединителната тъкан чрез комбиниране на микростимулация с ЛАЗЕР и активното действие на LED светлина. icoone предлага комбинация от различни програми за грижа за лицето и тялото, персонализирани, за да отговорят на нуждите на пациентите на всяка възраст, извършвайки дренаж, стягащо и ремоделиращо действие;

  • терапии за лице и шия, мезотерапии, микронидлинг, химичен пилинг;
  • програми и процедури за тяло.

Всички терапии са базирани на най-висок клас козметика – при нас ще откриете брандовете Dermaceutic France, Fillmed, pHformula, BCN, Bruno Vassari, Renaissence – Italy, Fusion, HubisLAB, Promoitaliq, Revitacare, Skymedic и др.

Очакваме ви, за да постигнем заедно вашето ново Аз!