Мулти-аминокиселинен баланс

Thesera мулти-аминокиселинен баланс е кратка процедура в 6 стъпки.

Чрез гел-почистващата пяна, която се превръща в безброй мехурчета,  деликатно освежава уморената кожа като същевременно почиства грим и замърсявания, и едновременно я изсветлява.

TDN  пилинг микротунелиране A+ Dermis balance Peelenser

TDN технологията представлява микрокапсулиран киселинен комплекс, който премахва „мъртвите“клетки, но и спомага за нормализирането на естествения цикъл на регенерация на кожата. Малките „тунелчета“ помагат за по-лесната пенетрация на активните съставки от последващите стъпки от терапията.

Hydroglow cell ampoule- ампулата хидроглоу въздейства върху пигментните петна и фините линии. Тя е висококонцентрирана с основни соли за идеален баланс и хидратация.

Growth recovery cream – за възстановяване на растежа, превенция за формирането на пигментни петна и фините линии. Подпомага защитните бариерни функции на кожата срещу въшните фактори от околната среда, чрез водородните си мехурчета. Антиоксидантите ревитализират и подобряват еластичността на кожата.

Hydroglow cell cream е с избелващ и антиейдж ефект. Той хидратира, има въздействие върху баланса на мазнините и съхранението на влагата в клетките.

Superblue shape holding mask – биоцелулозна маска. Съдържа 20 антиоксиданта. Предотвратява загубата на активни съставки, предпазва от вредното въздействие на околната среда, овлажнява, подхранва и увеличава еластичността. Ключова  подкрепа за подобряване на овала на лицето.