Studex® Система 75 ™

Ние специалистите от Veronique aesthetic practice избрахме Система 75 ™ на Studex® за пробиване на уши, отговаряща оптимално на изискванията за хигиена и стерилност, и лесната употреба. С тази система ние специалистите в кабинет Veronique aesthetic practice можем да извършим избраната от Вас услуга професионално, безшумно и безболезнено, с красиви, хипоалергенни, стерилно опаковани обеци.

С повече от 40 годишна история, Studex® означава професионализъм, доверие и безопасност при пробиване на уши по целия свят.
Системите за пробиване на уши Studex® и хипоалергенните обеци. Всяка обеца и инструмент преминават през строг процес на проверка на качеството, и едва тогава са готови за пазара.
Като световен лидер в производството на обеци и инструменти за пробиване на уши, Studex® се ангажира да представи на световният пазар качествени изделия, отговарящи на строгите стандарти за здраве и безопасност. В резултат на това всички стерилизирани обеци на Studex® спазват стриктно разпоредбите на FDA и стандартите на ЕС.

Процедурата за поставяне на обеци на ушите може да се извършва само в присъствието на родител/ настойник когато ще се извършва на непълнолетни лица.

Противопоказания за извършване на процедурата могат да бъдат:

 • Рани в зоната;
 • Общо нераположение;
 • При бебета и/или деца не се извършва процедурата по поставяне на обеци ако бебетои/или детето не могат да се успокоят непосредствено преди нея (повече от 10/15 мин).
 • Епилепсия, хепатит, СПИН, лекарства за разреждане на кръвта.
 1. подробно обяснение за Система 75 ™ на Studex® и последващата грижа;
 2. попълване на нужните документи;
 3. избирате вида на обеците;
 4. определяне мястото на поставяне ;
 5. пробиване със система 75 ™ на Studex®;
 6. нанасяме продукт за грижа за ушите след пробиване;
 7. получавате формуляр с подробно описани стъпки за правилна грижа за ушите;
 8. получавате специален гел за грижа за ушите след пробиване със Система 75 ™ на Studex®;
 9. ако сте избрали My first earring  ще получите и страхотна кутия за съхранението им.

Времето необходимо за процедурата е 30мин;